Smycken med namn på

atul vinayak jKvwtbrxzdY unsplash 1 - Smycken med namn på

Att ge bort ett smycke i present brukar ses som väldigt uppskattat och tänkvärt. Något som alltid uppskattas är att få ett smycke med sitt namn på. Det är en väldigt personlig present som någon kan ha hela livet. Idag är det möjligt att få sådana smycken hos de flesta juvelerare. Om personen har ett ovanligt namn så kan de även tillverka smycket på beställning. Du behöver bara bestämma dig hur smycket ska se ut i allmänhet. Du måste till exempel bestämma om det ska komma med guld eller silverkedja samt hur bokstäverna ska se ut.

En present som passar både tjejer och killar

sergio souza 8 JXWtdonWs unsplash - Smycken med namn på

En stor fördel med denna typ av smycke är att det passar både för pojkar och flickor. Det är vanligast att barn bär den här typen av halsband men det finns även varianter för vuxna. Det är en väldigt bra present till ett dop eller en födelsedag, bara för att nämna några exempel. Tänk bara på att köpa halsbandet i god tid så att gravering och leverans hinner bli färdigt innan den stora dagen. Idag kan du lika gärna beställa från nätet som att gå in till en juvelerare om du önskar. De flesta nätbutiker har en leveranstid på endast några få dagar vilket är ett stort plus i kanten.

Halsband med bokstäver

luis machado RDoPoWkOsOw unsplash - Smycken med namn på

Om du inte vill ge bort ett halsband med namn kan du istället köpa ett med fritt hängande bokstäver. Det kan till exempel stå någons initialer eller ett smeknamn. Dessa brukar köpas som berlocker och hängs på den kedja som du har valt ut.